top of page
ANN13.jpg


                     Hyvinvointia  taiteesta
            Rentouttava lomaviikko kaikille

                                    12-19/6

RAUSSI 6.jpg
RAUSSI 5.jpg

"Suosittelen!
Aivan ihana kurssi oli viime vuonna. Opettaja, muut kurssilaiset, Villa Panagos pihapiireineen, kaikki oli täydellistä."
Akryylimaalauskurssi 2023

 

RAUSSI 6.jpg

Härlig "träningsvecka" med fina människor och skön akvarellbubbla med otroligt duktiga Anette som både ledare och inspiratör. 🙏🏼

-Ann-Sofie & Kostas, wow vilken fantastisk mat och underhållning ni bjöd på

Tacksam Bosse - 2023

Villa P.jpg

Maalauskurssi 12-19/8 2023
Kreikkalainen ruoka, ihanaVilla Panagos, hienot retket Rodokseen ja Koskinouhun. Aivan upea elämys! Teillä on ihana paikka täällä, viihtyisät huoneistot, huoneessa kaikki tarvittava ja sopivan viileä. Rauhallista, ei kuulu mitään ääniä. Puutarha on upea, paljon maalattavaa. Kiitos tästä kaikesta!

Jassas!

"Löydä ja herätä luovuutesi, inspiraatiota ja luovuuden intoa "sisäisten silmien" visioista, löytöretki sisäiseen sielunmaisemaan ja ulkoisten aistihavainnoiden kautta leikkimielisellä, uteliaalla, tutkimusasenteella. 

Etsimme inspiraatiota unelmista, maisemista, luonnosta, ympäristöstä, toiminnasta ja kaikesta joka saa meitä voimaan hyvin.

Ekspressiivinen, rohkea ote ja intuitiivinen ilmaisu höystettynä uteliaalla kokeilulla ja tunteella. 

Uskalla heittäytyä uuteen rohkesti ja ennakkoluulottomasti. Ei mitään suorituspaineita tai vaatimuksia, vain avoin mieli nykyhetkessä."

Tämä viikko on suunnattu kaikille väsyneille, uupuneille opettajille, kuvataideopettajille, taiteilijoille ja kaikille niille jotka kaipaavat virkistävää palautumista ja aikaa itselle "akkujen lataamiseen". Taide on ihmeellisen virkistävä  ja hyvää tekevä väline ja ilmaisumuoto hyvinvoinnille."

Tervetuloa!

     Rauhallista asumista Villa Panagoksessa
Var bor vi denna vecka? Villa Panagos i Faliraki

Tulet asumaan Villa Panagoksessa, Falirakissa joka sijaitsee 12 kilometrin päässä Rodoksen kaupungista. Alue on rauhallinen ja lähistöllä on mukavia pieniä teitä joita pitkin voi kävellä.

Villa Panagos - on erittäin suosittu niille, jotka haluavat viettää aikaansa rauhallisessa paikassa, mutta silti lähellä kaikkea; ravintoloita, bussipysäkkiä, supermarketia, auton/moottoripyörän vuokrausta ja tietysti kuuluisaa Falirakin rantaa.

Pihalla voimme maalata oliivi- ja eukalyptuspuiden alla tai uudessa suositussa ulkorakennuksessa. Pihalla on viehättäviä kulmia ja nurkkauksia jotka houkuttelevat kuvantekoon. Käytettävissä on masoniittilevyjä ja siirrettäviä pöytiä.

Villa Panagosta ympäröi korkea kivimuuri ja pihalla on upeita vanhoja viini-ja öljytynnyreitä. Yksi pihan sisäänkäynneistä on 1600-1700 luvuilta ja päällystetty kivillä joita on kerätty eri puolilta saarta.

Puutarhassa kasvaa monia, välimerenalueelle tyypillisiä kasveja, yrttejä, oliiveja ja hedelmiä joita käytämme ruoanlaitossa.

Falirakin kylän hieno hiekkaranta tarjoaa ihania mahdollisuuksia nauttia auringonotosta ja uimisesta.  Hienolle hiekkarannalle on noin 15 minuutin kävelymatka - ei unohdeta aurinkoa ja uimista!

Käytettävissämme on myös naapurhotellin uimallas(sinne on viiden minutin kävely).

Tutustumme kreikkalaiseen keittiöön sen kaikissa muodoissa. Teille tarjotaan monipuolista kreikkalaista ruokaa - uusia makuelämyksiä ja tuoksuja! Puutarhassa kasvaa monia, välimerenalueelle tyypillisiä kasveja, yrttejä, oliiveja ja hedelmiä joita käytämme ruoanlaitossa.

Kukin asunto on 25 neliömetriä ja siellä on kaksi vuodetta jotka voi myös yhdistää parisängyksi. Vaatekaappi, minikeittiö ja tykötarpeita, ruokapöytä ja tuolit sekä jääkaappi ja pieni pakastin. Huoneissa on myös kahvin- ja teenkeittimet, ilmastointi(AC) ja ilmainen WiFi. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja WC. Pimennysverhot ja hyttysverkot. Adapteria ei tarvita. Kalustettu terassi tai parveke.

     Villa Panagos - asuminen

     Villa Panagos - Mediterranean garden

     Villa Panagos - kitchen stories